2016 4/7

Sveriges Bäste Inköpare sökes!

Kan du snabbt sätta dig in i nya situationer, gillar att göra affärer och skapa nya långsiktiga kundrelationer, samtidigt som du har intresse av svenskt lantbruk? Då kan du vara vår blivande Inköpare!

Arbetet innebär ett självständigt och omväxlande arbete som inköpare i området östra Skåne.  

Du ansvarar för inköp och förmedling av slaktdjur och besöker både befintliga och potentiella leverantörer. Du arbetar via telefon, men framförallt genom personliga besök ute hos våra leverantörer. Aktiviteter och information inom organisationen och till våra leverantörer är en del av dina arbetsuppgifter samt att du tecknar avtal och genomför marknadsaktiviteter mot företagets uppsatta mål.

Du kommer att ingå i Region Syd som består av 7 inköpare. Du arbetar både operativt och strategiskt i nära dialog med din chef. Du kommer att få arbeta över ett större geografiskt område, där resor är en naturlig del av arbetet.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller väldigt god branschkännedom.

Vi förutsätter att du har god social kompetens, är tillitsfull och därmed förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du är målmedveten, resultatorienterad och initiativkraftig. Du trivs med att arbeta självständigt och är drivande vad gäller förändringsarbete och utvecklingsarbete i organisationen.

Vi erbjuder ett spännande, självständigt och utmanande arbete, där du förväntas att kunna göra stor skillnad för HKScan Agri. TRUST, TEAM och IMPROVE är våra gemensamma värdeord och en viktig del av jobbet.

Vill du veta mer?
Kontakta Affärsområdeschef Göran Niléhn 044194039 alternativt tf. HR-chef Emma Levin, 044194013. Facklig kontaktperson, Eva Johansson, Unionen, 044194214.

Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast den 31 juli 2016. Den lägger du in på vår hemsida http://sweden.hkscan.com/jobba-hos-oss.

HKScan är den ledande experten på kött i Norden. Vi säljer, marknadsför och producerar ansvarsfullt producerade, högkvalitativa gris-, nöt-, fjäderfä- och lammprodukter, förädlade köttprodukter samt färdigmat under starka varumärken. Våra kunder finns i sektorerna detaljhandel, livsmedelstjänster, industri och export och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. HKScans nettoomsättning uppgår till 2,1 miljarder euro och koncernen har cirka 7 700 anställda, vilket gör HKScan till ett av Europas ledande köttföretag.

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan, Kommunikation och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.