2016 8/8

Ny spännande webbplats att följa!

http://framtidenskott.se/

Kött är så mycket mera än god mat. När du väljer dina råvaror kan de även påverka positivt i ett större perspektiv än du alltid anar. Här på Framtidens kött kommer du, tillsammans olika experter diskutera hur en svensk köttproduktion kan utvecklas för att ge så många mervärden som möjligt i framtiden. Tillsammans lyfter vi blicken framåt och påvisa potentialer för allt det arbete som görs och den positiva utveckling som är på gång. Rätt kött väljs med omsorg för samhälle, klimat/miljö, djur och människor. Här är du välkommen att delta i dialogen med dina tankar och kunskaper om framtidens kött!

framtidenskott_1632

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.