2016 21/12

Tips vid slaktanmälan över internet

Uppe i högra hörnet av HKScan agri hemsida finns en rubrik som heter ”Logga in” – den är flitigt använd av många då den är dörren in till internettjänsterna.

På internettjänsten kan du anmäla slaktdjur eller smågrisar/livkalvar. Du kan se ditt slaktresultat samma dag som djuren är slaktade, dina självfakturor (avräkningar) samt klicka fram slaktstatistik.

Det kostar inget att ha internettjänsten och du behöver inga nya program i datorn -allt är internetbaserat! Hör av dig till slaktanmälan om du vill ha en egen inloggning och användarkonto på telefon 0771-500 500.

Tips slaktanmälan
Om du har många olika djurslag är det viktigt att du dubbel-kollar att du har valt rätt djurslag/djurtyp för anmälan. Om du tex skall lämna kor till slakt är det viktigt för oss och transportören att det är anmält som kor och inte som ungtjurar. Glöm inte att ange om det är köttras eller mjölkras just vid anmälan av kor. Dubbelkolla gärna!

Samma sak om du har kontrakt för koncept såsom KRAV – då måste djuren anmälas som KRAV i ”egenskapsgrupp”. Gäller alla djurslag, både grisar, nöt och lamm.

Är du osäker, har frågor eller vill ha hjälp kan du alltid kontakta slaktanmälan eller din inköpare på telefon 0771-500 500.

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan Agri, Kommunikation och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.