2017 23/1

Årets Djurtransportör 2016 kommer från Skåne

Motivering till Årets Djurtransportör 2016: Tryde Djurtransport AB kör nöt, får och lamm för slakt i Hörby men även till HKScans anläggning i Linköping om det finns behov. Ett stort antal slaktgrisar körs årligen till slakteriet i Kristianstad. Tryde Djurtransport AB är lätta att samarbeta med och är uppskattade hos leverantörerna. De meddelar när det bli förändringar, håller tider och ställer upp om förändringar behöver göras.

 Arets_Trp_2016

Fakta om Tryde Djurtransport AB
Tryde djurtransport AB ägs och drivs idag av Patrik Valentinsson. Patrik har varit verksam inom djurtransportbranschen många år. Som liten grabb åkte han med sin far i lastbilen då hans far var anställd chaufför hos Scan. 1996 startade Ingemar Valentinsson transportförtaget Tryde djurtransport AB med djurtransporter till Scan. Patrik var verksam som extrachaufför innan han 2008 övertog företaget. Under åren Patrik drivit förtaget har han utökat verksamhetsområdet till att idag omfatta stora delar av Skåne. I företaget finns idag Patrik och 5 anställda chaufförer. Företaget har sin bas utanför Sjöbo i Skåne.

Etablerad utmärkelsen
Årets Djurtransportör är ett etablerat hedersomnämnande och vinnare utses bland HKScan Agris djurtransportörer. Genom utmärkelsen vill vi på HKScan Agri förmedla den mycket positiva respons vi kontinuerligt får från våra djurleverantörer tillbaka till våra transportörer. Nomineringen till Årets Djurtransportör har skett av HKScan Agris transportplanerare, som dagligen har kontakt med våra inköpare och leverantörer. De nominerade transportörerna har bedömts enligt kriterierna:

– Har bra djuröga och främjar djurens naturliga beteende vid transport så att de mår bra.
– Framåtanda genom kontinuerlig utveckling och nytänk för att förbättra sin verksamhet.
– Professionell affärspartner som sätter kunden och djurleverantörernas önskemål i fokus.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.