2017 25/1

Produktionsrådgivare Nöt

Kan du snabbt sätta dig in i nya situationer, gillar att utveckla nötköttsproduktion, samtidigt som du har intresse av lantbruk? Då kan du vara vår blivande Rådgivare!

Arbetet innebär ett självständigt och omväxlande arbete som rådgivare och expert inom nötköttsproduktion. Som en del av organisationen för Producenttjänster nöt kommer du att ingå i ett team av experter inom nötköttsproduktion i Finland och Sverige. Teamet arbetar över hela koncernen och nära teamet för inköp av djur. Placeringsort går att diskutera.

Vi söker dig som vill arbeta som rådgivare i nära samarbete med gårdar med dikoproduktion och slutgödning av storboskap. Som rådgivare kommer du att vara ett stöd i förmedlingen av avelsdjur i HKScan och rådgiva gårdarna till att välja den bästa genetiken för uppfödning av nötkreatur. Du ska ha en praktisk inställning till att utveckla konkurrenskraften för nötköttsproduktionen tillsammans med våra kontrakterade leverantörer. Du kommer att få arbeta över ett större geografiskt område, där resor är en naturlig del av arbetet.

Vem är du? Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller väldigt god branschkännedom. Vi ser gärna att du har en lantbruksutbildning såsom agronom, lantmästare eller motsvarande och har praktisk erfarenhet av att arbeta med nötkreatur. Vi förutsätter att du har god social kompetens, är tillitsfull och därmed förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du är målmedveten, resultatorienterad och initiativkraftig. Du trivs med att arbeta självständigt och är drivande vad gäller förändringsarbete och utvecklingsarbete i organisationen. Arbetet kräver att du kan uttrycka väl dig både muntligen och skriftligen på engelska och svenska.

Vi erbjuder ett spännande, omväxlande, självständigt och utmanande arbete, där du förväntas att kunna göra stor skillnad för HKScan Agri. TRUST, TEAM och IMPROVE är våra gemensamma värdeord och en viktig del av arbetet.

Vill du veta mer? Kontakta Kategorichef nöt Sami-Jussi Talpila, +35 840 515 1373 eller Inköpsdirektör Torbjörn Lithell, 08-725 83 03.

Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast den 28 februari 2017. Den lägger du in på vår hemsida http://sweden.hkscan.com/jobba-hos-oss. Facklig kontaktperson, Anette Ericsson, Unionen, 08-725 85 29.

Välkommen med din ansökan!

 

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i HKScan, HKScan Agri, Nöt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.