2017 25/1

Seminarie om lamning och lammöverlevnad!

Välkommen till seminarie via webbuppkoppling kompletterat med telefon. Denna form av seminarie kallas för ”Webbinar”. Vårt första webbinar har tema ”Lamning och Lammöverlevnad” och genomförs genom ett samarbete med Gård & Djurhälsan. 

Innehåll
En kortfattad beskrivning vad detta webbinar kommer att kretsa kring är: olika faktorer som påverkar ditt lamningsresultat, förberedelser innan lamning, ökad kunskap om hälsocheck tacka respektive lamm. Ulrika König som föreläser kommer att gå lite djupare i ämnet råmjölk, då den har en så viktig roll.

Deltagare på kursen erbjuds rabatt på två bra produkter som ökar lammöverlevnaden:

Lammvärmare som säljs av Tre Lammproducenter
https://trelammproducenter.se/lamning/lammvarmare/

LambH_TreLP
Lammräddare som säljs via http://www.oviexsweden.com/shop

LambR_oviex

Tidpunkt
Fredagen den 10 februari kl 12:30

Fårhälsoveterinär Ulrika König är föredragshållare

Seminariet håller på i 60 minuter och riktar sig till HKScan leverantörer

Praktisk information
Seminariet kommer att pågå i ca 60 minuter. Upplägget är inriktning mot att experten föreläser och går igenom viktig kunskap, tips och råd. Har du frågor om lamning-lammöverlevnad mailas dessa till elisabeth.svensson@hkscan.com senast den 6 februari. Frågorna kommer att besvaras under själva seminariet eller i en avslutande del av seminariet.

För att delta måste du sitta vid dator med bra uppkoppling samt ha tillgång till telefon. Du behöver ladda hem ett gratis program som heter Skype (enkelt att lada hem via länk som vi mailar). På dataskärmen kommer du att kunna följa föreläsarens presentationsbilder och ljudet hör du via telefonen. Anmälda deltagare kommer att få instruktioner via mail i god tid innan: hur du ansluter till seminariet (en del är att klicka in via Skype på datorn och en del är att ringa in via nummer och kod).

Anmälan och kostnad
Anmälan sker till Elisabeth Svensson på epost: elisabeth.svensson@hkscan.com eller telefon 044-19 40 63. Vi behöver uppgift om namn, leverantörsnummer, mobilnummer och giltig e-postadress. Anmälan tas gärna emot så fort som möjligt men senast 3 februari.

Seminariet faktureras av HKScan i efterhand. Kostnad är 300 kr + moms. Detta webbinar är exklusivt framtaget för HKScans lammleverantörer. En sammanfattande flyer kommer att sändas ut efter avslutat webbinar som dokumentation.

Webbinaret sker i samarbete med Gård och Djurhälsan

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Får & Lamm och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.