2017 21/2

Seminariedagar lamm med studiebesök!

Just nu pågår arbete inom HKScan för att utveckla för tjänster och verktyg som är till nytta för er producenter så att ni lyckas ännu bättre med er lammproduktion. Med ökad tidsutnyttjande och avkastning per tacka kan vi producera mer lamm i Sverige vilket är efterfrågat av våra kunder. Nu är alla som vill välkomna till vårens seminariedagar, som är samarrangerade med Lammproducenterna, där ni kan få ta del av kunskap, praktiska tips och ideer.

2 mars Susanne och Sven-Olof Flykt, Karlsbergs Gård, HJo
3 mars Cecilia Gerklev och Bengt Jinker, Bolmarö Säteri, Annerstad
9 mars Ragnhild och Sören Larsson, Österåker Säby Nilsagård, Vingåker

Vi inleder med studiebesök på respektve gård ovan och får höra om produktionen. HKScan bjuder på grillad hamburgare till lunch.

Öka avkastningen i din produktion
Under eftermiddagen är vi angränsande bygdegårdar och lyssnar till föreläsning av Tomas Olsson, Kungsör och Crister Nilsson, Valdemarsvik samt Elisabeth Svensson från HKScan. Ämnen som tas upp är: planera din produktion, vikten av uppföljning, öka din produktion på bete, parasiter, lyckas med betäckning med mera.

Anmälan
Fika och kursmaterial ingår i kursavgiften som är 500 kronor inklusive moms. Avgiften betalas kontant (ej kort) på plats. Vi behöver veta hur många som kommer och vill därför ha anmälan 7 arbetsdagar innan respektive seminarie via vår hemsida, www.hkscanagri.se och välj ”Info och anmälan till Leverantörsmöte”. Anmälan kan också ske via telefon till slaktanmälan på tel: 0771-500 500. Vid frågor kan du kontakta Elisabeth Svensson, HKScan på 044-19 40 63. Vi vill gärna att många kommer – tipsa dina kollegor och kom tillsammans!

Klicka här för att läsa mera om  Seminarie_Lamm_170302_Hjo
K
licka här för att läsa mer om Seminarie_Lamm_170303_Annerstad
K
licka här för att läsa mer om Seminarie_Lamm_170309_Vingaker

 

Seminarie_PiaM

Bild från förra årets seminarie hos Piamaria och Jörgen Rasmusson, Eksholmens Gård

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm, HKScan Agri och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.