2017 20/3

Välkommen på gårds- och lammträff på Badeboda Gård i Åseda!

Fredagen den 24 mars kl. 12.00 är vi välkomna till Marie och Nils-Magnus Tover på Badeboda Gård utanför Åseda. Gården har lammproduktion med både höst- och vinterlamning och temat för eftermiddagen kommer att vara hur man lyckas med just höstlamningen. HKScan Agri bjuder på grillade hamburgare!

Vi önskar att ni anmäler er senast på onsdag den 22 mars så att vi vet hur många vi ska förbereda lunch och fika till. För anmälan, klicka här  eller ring direkt till inköpare Sophia Isberg på telefon 013-23 45 26.

Vägbeskrivning:

Ta väg 23/37 mot Åseda. Från väst: Sväng vänster in på Badeboda Gård, efter Linneberg, innan Åseda. Från öst: Sväng höger in på Badeboda Gård, efter Åseda. Skylt finns utställd vid vägen.

Varmt välkomna!

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Får & Lamm, Grilla, HKScan Agri och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.