2017 19/7

Sommarkampanj!

Vi har ett blandat sommarväder men vår lammförsäljning rullar på bra. Kom ihåg att vi har kampanj vecka 27-31 vilket innebär:

*Utökat viktsintervall för bäst betalt lamm (pris som Märkeskvalitet i hela viktsspannet 14-25,9 kg)

*Kontraktstillägg även för fettgrupp 3+

Vi har möjlighet att ta emot fler lamm i anmälan vecka 31 så skynda på! Vecka 32 har vi ej kampanjveckor men även där finns lite anmälningsutrymme upplagd, därefter är det ganska fullt med planeringsanmälningar. Anmälan och anmälningsutrymmen uppdateras dagligen, så om det verkar fullt en dag kan det finnas ledigt utrymme en annan dag då ändringar från er leverantörer sker löpande.

Fortsätt höra av er i god tid ifall ni ser att anmälan behöver ändras så att någon annan kan få utrymmet för sina slaktfärdiga lamm. Senast tisdag veckan före slakt skall ändringar göras via webb eller telefon 0771-500 500 (slaktanmälan).

Trevlig sommar!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.