2017 16/8

Workshop tema slaktmognad, köttkvalitet, hantering

Välkomna till höstens lamm-workshops! Vi blandar teori med praktiska övningar ute på gård. Lär dig mera om bland annat hantering, slaktmognad och köttkvalitet. En bra hantering och planering ökar tidseffektivitet och djurvälfärd. David Williams, nöt- och lammproducent med rötterna från Australien, håller i dagens övningar tillsammans med Elisabeth Svensson, Magnus Colliander och Wilhelm Aschan från HKScan Agri. Grillad hamburgare till lunch samt upptryckt kursmaterial ingår i kursavgiften som faktureras i efterhand.

Datum och platser
31 augusti Pråmhuset, Laholm hos Marie och Carl-Oskar Allared

28 september Björlanda Västergården, Sätila hos Johanna och Andreas Heurlin

Vi startar kl 10:00 och avslutar cirka kl 14:00.

Anmälan och kursavgift
Anmälan sker via www.hkscanagri.se, klicka här, senast två arbetsdagar före respektive kurstillfälle. I kursavgiften ingår grillad hamburgare till lunch samt tryckt kursmaterial. Kursen kostar 250 kr + moms och faktureras i efterhand. Du måste ha ett leverantörsnummer hos HKScan för att kunna delta på kursen.

Vid frågor går det bra att kontakta Elisabeth Svensson tel 044-19 40 63 eller e-post elisabeth.svensson@hkscan.com

Väl mött till lärorika och inspirerande dagar med mycket coaching!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.