2017 1/9

Marknadskommentar vecka 36

Nöt
Stort utbud på marknaden av nötkött. Vi följer höstens plan för slakt och styckning. Notering oförändrad vecka 36.

Tänk på att se över din planerade slaktanmälan och uppdatera vid behov. Hör av dig om du har dikalvar att sälja, vi är redan igång! Du når inköparna via vx 0771-500 500. 

Anmäl dina mjölkraskalvar vecka 35-37 och ta del av varucheckar! Kampanjen gäller enbart mjölkraskalvar, ej dikalvar.

Gris
Oförändrat läge. Fortsatt starkt intresse för sida då bacon är populärare än någonsin bland kund och konsument. Notering oförändrad vecka 36. 

Lamm
Vi följer planen för hösten. Rörligheten och ändringar av anmälan är stor just nu. Anmälningar av lamm är i fas inklusive såkallad väntelista tom vecka 38. Vi fortsätter höra av oss efter hand till er som är på väntelista. Nu har vi börjat stycka får till vår kund Ica. Det nya sortimentet består av fyra produkter. Notering vecka 36 sänks med 1,50 kr/kg.

Baggauktion i Linköping
Hoppas att vi ses i Linköping 9 september!? HKScan Agri finns på plats som utställare och vi upprepar vår sponsring av 3 baggar som säljs under auktionen. Vilka baggar som sponsras meddelas i god tid innan auktionen. Sponsringen uppgår till 2500 kr + moms och går till köparen (förutsatt att denne är HKScan leverantör eller planerar att bli det under 2018).

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.