2017 5/9

Välkommen Robert – nötrådgivare på HKScan Agri

I augusti började Robert Nilsson sin tjänst som nötrådgivare hos HKScan Agri. Robert har bott och arbetat de senaste 15 åren i Ryssland som VD för Jordbruks företag och som ägare till företag inom djur produktion och rådgivning. Robert har god erfarenhet av nöt och lammproduktion och är en mycket hands on person.

Robert kommer att fokusera på management inom diko produktion men även utveckling av nötköttproduktionen som helhet. Robert kommer att vara lyhörd vad mjölkgårdarna vill ha hjälp med och vad som är viktiga fokusfrågor för dem och i sin kontakt med sitt slakteri.

Robert är 49 år gammal och bor med sin familj, fru och två döttrar, utanför Hultsfred. Robert kommer att ha kontor i bostaden och till stor del av sin tid vara ute på gårdarna och träffa er leverantörer.


– Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med Svenska bönder i en positiv tid för näringen. Jag är imponerad över det djur material Svenska bönder har att tillgå, djur hälsoläge och allmänna förutsättningar. Min förhoppning är att jag kan bidra med det som ni leverantörer verkligen behöver utifrån era förutsåttningar och mål.

Du når Robert på telefon: 013-23 45 41 eller e-post robert.nilsson@hkscan.com

 

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Nöt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.