2017 6/10

Marknadskommentar vecka 41

Lamm
Nu är det höst och säsong för lamm! HKScan är med i höstens satsning för att lyfta fram det svenska lammköttet lite extra. Kampanjen pågår under hela oktober och vi har i samarbete med våra kunder fler lammprodukter än någonsin ute i butikerna. Notering oförändrad vecka 41.

Lästips om höstlamm:  Svensk Kött eller Svenskmärkning

Härliga matlagningstips av Kocken Fredrik Eriksson

Nöt
Oförändrad marknadsbild med stort utbud av kött på marknaden. Full fart i dikalvsförmedlingen just nu! Hör av dig snarast ifall du vill diskutera köp- eller sälj av dikalvar denna säsong. Behöver du dräktiga mjölkraskvigor eller köttraskvigor? Ring din inköpare för mera information! Notering oförändrad vecka 41.

Gris
Stabilt på marknaden i Sverige just nu. Notering oförändrad vecka 41. Marknaderna i Tyskland och Danmark befinner sig i ett nedåtgående läge nu och har sänkt sina priser den senaste tiden.

Trevlig helg

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.