2017 15/11

HKScan Agri söker ny inköpare

Kan du snabbt sätta dig in i nya situationer, gillar att göra affärer och skapa nya långsiktiga kundrelationer, samtidigt som du har intresse av svenskt lantbruk? ​Då kan du vara vår blivande Inköpare!

Arbetet innebär ett självständigt och omväxlande arbete som inköpare i Kronoberg/Småland. Tjänsten är tidsbegränsad med varaktighet motsvarande ett år. Möjlighet till förlängning kan eventuellt bli aktuell.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för inköp och förmedling av slaktdjur och besöker både befintliga och potentiella leverantörer. Du arbetar via telefon, men framförallt genom personliga besök ute hos våra leverantörer. Aktiviteter och information inom organisationen och till våra leverantörer är en del av dina arbetsuppgifter samt att du tecknar avtal och genomför marknadsaktiviteter mot företagets uppsatta mål.
Du kommer att ingå i region Syd som består av sju inköpare. Du arbetar både operativt och strategiskt i nära dialog med din chef. Du kommer att få arbeta över ett större geografiskt område, där resor är en naturlig del av arbetet.
Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller väldigt god branschkännedom. Vi förutsätter att du har god social kompetens, är tillitsfull och därmed förmåga att skapa
långsiktiga relationer. Du är målmedveten, resultatorienterad och initiativkraftig. Du trivs med att arbeta självständigt och är drivande vad gäller förändringsarbete och utvecklingsarbete iorganisationen.
Att arbeta inom HKScan
Vi samarbetar med det svenska lantbruket och arbetar med våra
svenska bönder för att säkerställa hållbart, lokalt producerat kött. Vi erbjuder ett spännande, självständigt och utmanande arbete, där du förväntas att kunna göra stor skillnad för HKScan Agri och vara delaktig i HKScans strategi, Från Gård till Gaffel. INSPIRE, LEAD och CARE är våra gemensamma värdeord som genomsyrar allt vi gör, både internt och externt.
Vill du veta mer?
Kontakta Affärsområdeschef Göran Niléhn 044-19 40 39 alternativt HR-chef Magnus Nilsson, 044-19 41 81. Facklig kontaktperson, Eva Johansson, Unionen, 044-19 42 14.

Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast den 3 december 2017. Den lägger du in via annonsen på vår hemsida


HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi säljer, marknadsför och producerar
högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2016, omsatte HKScan nästan 1,9 miljarder euro och hade ca 7 300 anställda. 
Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan, HKScan Agri och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.