2017 27/12

Webbinar! Tema lamning och lammöverlevnad

Nu får alla som vill en ny chans att delta i HKScans webbinar med tema lamning och lammöverlevnad! Alla behöver lite repetition och uppvärmning inför den stundande lamningssäsongen!

Webbinar innebär att föreläsningen sker via webben och tar upp: olika faktorer som påverkar slutresultatet, förberedelser innan lamning, ökad kunskap om hälsocheck tacka respektive lamm. Ulrika König som föreläser kommer att gå lite djupare i ämnet råmjölk, då den har en så viktig roll.

Tidpunkt
Tisdagen den 16 januari kl 16-17
Fårhälsoveterinär Ulrika König, Gård och Djurhälsan är föredragshållare

Seminariet håller på i 60 minuter och inriktar sig till HKScans lammproducenter

Praktisk information
Seminariet kommer att pågå i ca 60 minuter. Upplägget är inriktning mot att experten föreläser och går igenom viktig kunskap, tips och råd. Har du frågor om lamning-lammöverlevnad mailas dessa till elisabeth.svensson@hkscan.com senast den 12 januari. Frågorna kommer att besvaras under själva seminariet eller i en avslutande del av seminariet.

För att delta måste du sitta vid dator med bra uppkoppling samt ha tillgång till telefon. Du behöver ladda hem ett gratis program som heter Skype for business. På dataskärmen kommer du att kunna följa föreläsarens presentationsbilder och ljudet hör du via telefonen. Anmälda deltagare kommer att få instruktioner via mail i god tid innan hur du ansluter till seminariet (en del är att klicka in via Skype på datorn och en del är att ringa in via nummer och kod). TÄNK PÅ ATT SITTA I EN TYST MILJÖ – ATT ANVÄNDA HÖGTALARE FUNGERAR ENDAST OM DU FÖRSÄTTER TELEFONEN I TYSTLÄGE (annars blir det rundgång i gruppsamtalet).

Anmälan och kostnad
Anmälan sker till Elisabeth Svensson på epost: elisabeth.svensson@hkscan.com eller telefon 044-19 40 63. Vi behöver uppgift om namn, leverantörsnummer, mobilnummer och giltig e-postadress. Anmälan tas gärna emot så fort som möjligt men senast 12 januari. Seminariet faktureras av HKScan i efterhand. Kostnad är 300 kr + moms. Detta webbinar är exklusivt framtaget för HKScans lammleverantörer. En sammanfattande flyer kommer att sändas ut efter avslutat webbinar som dokumentation. Företaget Tre Lammproducenter erbjuder kursdeltagarna utvalda produkter till bra pris och fraktlösning, hör mer om detta på kursen!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.