2018 15/5

Inbjudan vall och beteskväll för nötproducenter!

– öka din kunskap och lyckas med din nötproduktion

Kom till HKScans och Svenska Foders grästräff i Småland! Gräs och bete är billigt foder jämfört med dyrt inköpt färdigfoder. Med rätt kunskap och upplägg av strategi och planering kan du också få ut det som du behöver av ditt gräs. Kom och lyssna hur Mikael Nilsson Värlebo, Ruda gör på sin gård med samt inbjudan experter.

Plats och datum
23 maj klockan 19.00 Mikael Nilsson, Värlebo, Ruda som driver en nötköttsproduktion med 80 kalvande dikor och slutgödning av cirka 500 ungnöt till slakt per år.

Program
Mikael Nilsson berättar om sin nötköttsproduktion. Lars Karlsson och Johan Nilsson från Svenska Foder tipsar om vallblandningar och strategier för vall, HKScans nötrådgivare Robert Nilsson berättar om hur du ska tänka kring bete till dikor och dikalvar.

HKScan och Svenska Foder bjuder på grillad hamburgare och dryck.

Information och anmälan
Kvällen är kostnadsfri men vi vill gärna ha din anmälan senast 22 maj så vi kan planera grillningen. Anmälan på www.hkscanagri.se (klicka leverantörsmöte i högra kanten) eller ring Robert Nilsson på HKScan Agri tel: 013-23 45 41. Varmt välkommen till en inspirerande kväll!

Vägbeskrivning

Kör väg 34 mellan Blomstermåla och Långemåla. Vid vägskäl Värlebo, följ skyltning.

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Nöt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.