2018 7/6

Gårdsmiddagar med Scan

Sedan två år tillbaka har vi öppnat upp vår värld för konsumenten genom våra härliga gårdsmiddagar. I år vill vi göra gårdsmiddagarna tillgängliga för alla. Därför har vi skapat en webbserie där vi får följa med bonden, styckaren och lärlingen på en smakresan genom Sverige. Varje resa kommer att dokumenteras i fem webbserieavsnitt som kulminerar i en fantastisk gårdsmiddag. Under året kommer vi göra totalt 3 gårdsmiddagar.

I webbserien får vi för första gången lära känna trion bonden, styckaren och lärlingen vars unika karaktärer var för sig speglar Scans personlighet – ärlighet, nyfikenhet och kunnighet. Genom deras röster kan vi lyfta frågor som djuromsorg, köttkunskap och passionen för mat.

Klicka här för att se första filmen!

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Scan. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.