2018 23/8

Inbjudan gruppdiskussioner, tips inför stallsäsongen får och lamm

Miniseminarier med tema foder och bete, planera och agera! 

Sommaren har varit utmanande med för lite regn och allt för hög värme. Bete och vallar har inte kunnat producera den mängd gräs som vi är vana vid. Under hela säsongen har vi stöttat med det vi kan, bland annat via rådgivningsbrev, samt deltagit på träffar för att sprida tips och ideér hur du kan komma framåt så bra som möjligt i rådande läge. HKScan bjuder nu in till mini-seminarier där vi går igenom vikten av att inventera, planera och redan nu tänka på säsong 2019. Vi hoppas många tar chansen att delta!? Vi säger också stort tack till de foderföretag som medverkar och delar med sig av sina tips och sin kunskap.

Tidpunkter
Det är samma information vid alla tillfällena, välj den tid som passar dig bäst. Du kan vara med via telefon med tillgång till presentationen via mail eller delta on-line via Skype. Vi hörs!

 

Datum Tid HKScan Foderföretag
28 augusti 09:30-10:30 Elisabeth Svensson  Lantmännen
4 september 09:30-10:30 Se ovan Svenska Foder
11 september 09:30-10:30 Se ovan Vallberga Lantmän
14 september 09:30-10:30 Se ovan  Swedish Agro
25 september 09:30-10:30 Se ovan Svenska Foder

Program och innehåll
*Inventera ditt foder och beräkna behov

* Actions resten av säsongen gällande foder och bete

* Hur gör jag med slaktlammen?

* Tips tackor och betäckning

* Presentation och råd från foderföretag vad som finns att komplettera min foderstat med? Komplement grovfoder och utbud av kraftfoder till växande lamm eller andra djurgrupper med extra behov.

Anmälan
Anmälan sker till Elisabeth Svensson på epost: elisabeth.svensson@hkscan.com eller telefon 044-19 40 63. Vi behöver uppgift om namn, leverantörsnummer, mobilnummer och giltig e-postadress.

Anmälan tas gärna emot så fort som möjligt men senast dagen före respektive seminarium. Alla som är intresserade får gärna delta men HKScan leverantörer har förtur i fall det blir fullbokat. Seminariet är kostnadsfritt.


Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.