2018 20/11

Inbjudan webbinar – lamning och lammöverlevnad

Vill du fräscha upp dina kunskaper och värma upp inför lamningen? Då kan vara klokt att investera i en stunds föreläsning från en expert inom området! HKScan i samarbete med Gård och Djurhälsan bjuder in till seminarie via Skype eller så ringer du in till mötet med en kod. 

En kortfattad beskrivning vad detta webbinar kommer att kretsa kring är: olika faktorer som påverkar resultatet, förberedelser innan lamning, ökad kunskap om hälsocheck tacka respektive lamm. Ulrika König som föreläser kommer att gå lite djupare i ämnet råmjölk, då den har en så viktig roll.

Tidpunkt
Fredagen den 7 december kl 09:30-10:30 Fårhälsoveterinär Ulrika König är föredragshållare från Gård och Djurhälsan. Seminariet håller på i 60 minuter och inriktar sig till HKScans lammproducenter.

Praktisk information
Seminariet kommer att pågå i ca 60 minuter. Upplägget är inriktning mot att experten föreläser och går igenom viktig kunskap, tips och råd. Har du frågor om lamning-lammöverlevnad mailas dessa till elisabeth.svensson@hkscan.com senast den 5 december. Frågorna kommer att besvaras under själva seminariet eller i en avslutande del av seminariet.

Skype eller via gruppsamtal
För att delta måste du sitta vid dator med bra uppkoppling samt ha tillgång till telefon. Du behöver ladda hem ett gratis program som heter Skype för företag. På dataskärmen kommer du att kunna följa föreläsarens presentationsbilder och ljudet hör du via telefonen. Anmälda deltagare kommer att få instruktioner via mail i god tid innan.

Om du inte vill delta via Skype så går det bra att ringa in till mötet och följa med via det utsända materialet. Meddela bara i samband med anmälan att du önskar delta via telefon istället för via Skype.

Anmälan och kostnad
Anmälan sker till Elisabeth Svensson på epost: elisabeth.svensson@hkscan.com eller telefon 044-19 40 63. Vi behöver uppgift om namn, leverantörsnummer, mobilnummer och giltig e-postadress. Anmälan tas gärna emot så fort som möjligt men senast 5 december. Seminariet faktureras av HKScan i efterhand. Kostnad är 300 kr + moms. Detta webbinar är exklusivt framtaget för HKScans lammleverantörer. En sammanfattande flyer kommer att sändas ut som dokumentation. Företaget Tre Lammproducenter erbjuder kursdeltagarna utvalda produkter till bra pris och fraktlösning, hör mer om detta på kursen och i det material som vi sänder ut till er!

Väl mött! Elisabeth Svensson Producenttjänster Lamm HKScan

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.