2019 6/1

Välkommen på leverantörsmöte – Kristianstad

I oktober – november hade HKScan leverantörsträffar på 7 platser i landet. I Kristianstad blev intresset så stort så vi fick upprätta en reservlista och bjuder därför in på nytt till träff. Alla är varmt välkomna! Hoppas vi ses 28 januari!

Program 28 januari kl 09:30

Anmälan i vakten

Kaffe och bulle

Information från HKScan, resultat, marknad och kunder

Frågor och diskussion

11:30 Lunch och avslutning

Anmälan
Anmälan sker via telefon till Marie Carlsson tel 044-19 40 56 eller Carina Ljungqvist tel 018-16 76 14 senast den 23 januari eller via hemsidan www.hkscanagri.se (klicka på leverantörsträff ute i högra kanten).

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan Agri och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.