2019 8/2

Marknadskommentar vecka 7

Gris
Tack för allas insatser och tålamod kring ombyggnaden av slakteriet i Kristianstad! Planen har fungerat och hållit och det känns väldigt bra. Notering vecka 7 oförändrad.

Nöt
Försäljningen av nöt är säsongsmässigt stark vid denna tiden. Vi har under veckan skickat ut planeringsanmälan för vecka 14-26. Hör av dig till din inköpare ifall du inte har fått brevet och din blankett för anmälan. Notering oförändrad vecka 7.

 

Tack för alla kontakter under Växadagarna i Umeå och Jönköping – vi är jätteglada att vi var med som medarrangörer och utställare! HKScans VD Sofia Hyleen Toresson var en av inledningstalarna.

Lamm
Vår lansering av ”Styckmästarens utvalda” säljer riktigt bra och vi behöver därför omgående fler lamm till slakt! Ring Slaktanmälan tel: 0771-500 500. Pris på lamm höjs 2,50 kr/kg vecka 7. Vi har nu betat av och ringt till alla som hörde av sig i somras och höstas om ökad utslaktning av tackor och hamnade på kölista. tack för ert tålamod och tack för bra dialog när vi nu har kontaktat er alla!

Trevlig helg
Vi avslutar med en fantastiskt härlig bild från förra veckan då årets pristagare samlades för högtidlig prisutdelning. Grattis till Årets leverantörer, Årets djurtransportörer och Årets miljöpristagare!

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.