2019 15/2

Har du tid med några frågor om din fodersituation?

Vi skulle vilja ställa några frågor till dig, som en uppdatering kring torkan 2018 och kartlägga fodersituationen just nu, på din gård och i din djurproduktion. Vi sätter stort värde på att få in information från så många som möjligt.

Det finns två enkäter, en med inriktning gris och en annan för er som har nöt eller får. Det är en kort enkät med endast 10 frågor så den går snabbt att svara på. Vi har en kort svarstid för att få en snabb avstämning av läget, senast den 3 mars vill vi ha ditt svar.

Stort tack på förhand! Lämna gärna namn och leverantörsnummer i slutet av enkäten så deltar du i en utlottning av Scan varucheckar.

Enkät fodersituation på grisgårdar

Enkät fodersituation på nöt- och lammgårdar

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm, Gris, HKScan Agri, Nöt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.