2019 10/7

Hkscan studieresa till Tyskland 10-11 september 2019

HKScan har glädjen att inbjuda våra leverantörer till en intressant studieresa till Tyskland i september. Resan syftar till att inhämta information om vad som händer i produktionen i vårt södra grannland Tyskland både inom mjölk- och köttproduktion.

Vi kommer att besöka 4 gårdar, varav 2 är mjölkproducenter och 2 är större köttproducenter i Bremen området. Vi kommer även att ha förmånen att få träffa profilerade rådgivare i Tyskland. Dessa arbetar globalt med large scale farming, såväl som rådgivare som arbetar med de mest framstående producenterna i Tyskland. Vi får uppleva en typisk Tysk festmiddag.

Vi har gjort ett kompakt schema för att ni ska ha möjlighet att följa med vid en tidpunkt då vi vet att ni har mycket att göra. Möjlighet till ”Bordershopping” ges på vägen hem!

 

Program

Vi avreser 10/9 kl 06:00 från HKScan:s anläggning i Kristianstad för avfärd mot Hamburg. Vi kommer att köra med minibuss igenom Danmark och ta färja Rödby-Puttgarden. I Hamburg hoppar vi på bussen som kommer att ta oss till 2 studiebesök på vår väg mot Bremen, där vi även övernattar.

På kvällen bjuds på middag i tysk stil tillsammans med tyska producenter, rådgivare och hålligång!

11/9 har vi 2 besök runt Bremen och efter besöken blir vi skjutsade till Hamburg. Vi växlar till minibussarna och beräknas vara åter i Kristianstad kl 21:00.

 

Kostnad och anmälan

Pris för studieresan är 5 500 kr/pers +moms. HKScan fakturerar beloppet. I avgiften ingår resan, 3 måltider, fika, hotell i dubbelrum.

Du som vill med anmäler dig till Robban: 013-23 45 41 eller robert.nilsson@hkscan.com. Senast den 1 september behöver vi din anmälan. Efter 1 september är din anmälan bindande.

Hoppas vi ses!!

Postat den av Göran Niléhn.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.