2019 6/9

marknadskommentar vecka 37

Gris
Produktion av julskinkor enligt plan, brist på sortering löses genom att skära ner vissa detaljer som enligt säsong inte är så starkt efterfrågade. Notering oförändrad vecka 37.

Nöt
Vi har en bra efterfrågan på Styckmästarens Utvalda, vi finns nu i ca 800 butiker med sortimentet. Förmedlingen av dikalvar är i full gång, kontakta din inköpare ifall du har kalvar att sälja eller om du vill köpa kalvar. Notering oförändrad vecka 37.

Lamm
Stabilt på kundsidan men fortfarande rörigt i anmälan och ändringar av anmälan. Vi ökar slakten framåt för att förbereda kampanjer i butik #höstlamm som går av stapeln vecka 40-41. Notering oförändrad vecka 41.

Trevlig helg!

 

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Marknadskommentarer. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.