2020 7/1

HKScans aktier återförs till Siljans Chark

Siljans Chark och HKScan har kommit överens om att samtliga aktier i Siljans Chark återförs till Siljans. Detta är ett gemensamt beslut där parterna är övertygade om att ett stärkt lokalt ägande i Siljans är den bästa långsiktiga lösningen för att utveckla både fortsatt slakt och charkverksamhet. Parterna ser detta som det bästa sättet att förädla värdet av den lokala förankringen och ytterligare stärka varumärket och erbjudandet till konsumenter.

 

HKScan och Siljans fortsätter sitt befintliga slaktsamarbete under 2020. HKScan fortsätter därmed, på oförändrat sätt, att köpa in och avräkna djur i Dalarna med omnejd. HKScan och Siljans kommer nu att diskutera förutsättningar för fortsatt slaktsamarbete efter 2020.

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.