2020 13/1

Grattis till Årets Leverantör och Årets Djurtransportör

Årets leverantör är en etablerad utmärkelse bland svenska djuruppfödare och vinnare utses bland HKScans 8 000 olika leverantörer av nöt, gris och lamm. De nominerade leverantörerna har bland annat bedömts utifrån hur de jobbar med att främja djurens naturliga beteenden, att produktionen är flexibel och anpassad efter svensk konsumtion, men också utifrån sin framåtanda och utveckling av gården.

-Med den här utmärkelsen vill vi lyfta fram leverantörer som vi ser har gjort något extra under året som har gått. Vi jobbar nära våra leverantörer och besöker gårdarna frekvent. Det är oerhört givande att få följa deras ambitiösa och många gånger innovativa arbete. Jag kan med säkerhet säga att våra svenska bönder gör verklig skillnad för klimatet och säkerställer vår svenska livsmedelsproduktion. Och det förtjänar att uppmärksammas, säger Magnus Lindholm, Inköpsdirektör HKScan Sweden.

Här är årets framröstade vinnare! Du kan läsa mer om gårdarna och deras produktion samt motiveringarna på länken här!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.