2020 22/1

Tack för att du signerar transportdokumentet

Vid leverans av djur har din djurtransportör med sig ett transportdokument, ett dokument som du alltid ska läsa och signera. Det som vi vill påminna om är att transportdokumentet ska alltid skrivas under med namnteckning och namnförtydligande, det räcker inte med enbart en underskrift utan båda raderna måste fyllas i. Ej korrekt ifyllda transportdokument kan i värsta fall leda till att de hämtade djuren inte godkänns till livsmedelsproduktion utan måste kasseras.

När du signerar transportdokumentet har du gjort den djurägarförsäkran som behövs för leverans till HKScan, du kan läsa mera på Agris hemsida, klicka här

 

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Transport av djur. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.