2020 7/2

Marknadskommentar vecka 7

”Tack för ert förtroende i det pågående samarbetet med oss på HKScan. Det är med stolthet jag kan meddela att HKScan Sverige har stärkt sitt resultat under 2019. Vi har förbättrat vårt resultat med 30 MSEK jämfört med 2018 och levererar ett totalt resultat på 127 MSEK. 2019 har varit ett mycket intressant år som har bestått av både möjligheter och utmaningar!”

Magnus Lindholm, vice VD HKScan Sverige

Gris
Fortsatt stabil efterfrågan i Sverige och vi fortsätter märka av att importen av råvara minskar pga situationen med Afrikansk svinpest i Kina. Notering oförändrad vecka 7.

Nöt
Nu är du välkommen att göra din slaktplanering och anmälan för kvartal 2 på boskap. Anmälningsutrymmet öppnas på måndag 10 februari. Vi fick en bra dialog och genomgång av anmälan inför kvartal 1 så vi fortsätter på samma spår. Stort tack för din medverkan!

Anmälan görs på slaktanmälan 0771-500 500.
Öppetider:

Mån-Tis             8,00-16,00

Ons-Fre             8,00-12.00

Lamm
Fortsatt god efterfrågan och försäljning. Vi har behov av fler lamm och fler får! Särskilt vecka 8 behöver anmälan stöttas upp – se gärna över dina lamm och återkom till Slaktanmälan tel: 0771-500 500. Notering höjs 1,50 kr/kg på lamm vecka 7.

Trevlig helg!

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Marknadskommentarer. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.