2020 27/2

Fullmakt för rapportering av förflyttning av nötkreatur och får/lamm

Tips! en del känner inte till att du som leverantör kan ge en fullmakt vad gäller utrapportering av nöt, får/lamm som skickas till slakt.

Blanketten Fullmakt – rapportering av förflyttning av nötkreatur, får och getter till slakt JSB3.39 använder du när du vill att vi på slakteriet ska rapportera till förflyttningsregistren åt dig när du skickar djur till slakt. Det innebär att du inte behöver rapportera till det centrala nötkreatursregistret (CDB) eller till förflyttningsregistret för får och getter när du skickar djur till slakt efter att du fått ett bekräftelsebrev från Jordbruksverket.

 

Här är länken för att hämta blanketten hos Jordbruksverket, klicka här

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm, Nöt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.