2020 28/4

Känner du till Tillväxtbolaget?

Tillväxtbolaget har sitt ursprung från 2002 men ombildades 2018 och ägs numera av LRFLantmännen och HKScan. Tillväxtbolaget vill göra satsningar på modern svensk livsmedelsproduktion genom utlåning till hållbara investeringar på gårdsnivå. På så sätt är Tillväxtbolaget med och bidrar till hållbarhet och kvalitetsförbättringar i hela livsmedelskedjan och fyller marknadsgapet i svensk livsmedelsproduktion. Oftast hjälper Tillväxtbolaget relativt unga lantbruksföretagare att investera, till exempel inför ett ägarskifte. Bra projekt med solida business case premieras oavsett geografi och inriktning. Läs gärna mera i bifogad folder!

Info Tillv Bolaget

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.