2020 2/10

Sugglinjen ombyggd – tack för ert tålamod

Under vecka 39 och 40 har det pågått en planerad ombyggnation av suggslaktlinjen på HKScans anläggning i Kristianstad. Ombyggnationen medför en ökad effektivitet, förbättrad arbetsmiljö och slaktkvalitet ur flera aspekter. I och med denna del också är ombyggd är ingen del av slaktlinjen för slaktgrisar och suggor äldre än 10 år i Kristianstad.

Vi har haft en dialog med er som levererar suggor till slakt före ombyggnationen och vi vill tacka för att vi har löst inleveransen så bra tillsammans. Här är några bilder från slutresultatet och hälsning från projektledaren. Trevlig helg!

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.