2020 4/12

Tips! Gård & Djurhälsan erbjuder digital studieresa

Programmet för Gård & Djurhälsans Nöttköttseminarium ONLINE står nu klart! Häng med på livesända gårdsbesök i såväl Sverige som i Danmark tillsammans med några av Sveriges främsta experter. Från livesänd rundvandring hos en framstående kalvuppfödare med god tillväxt och utmärkt hälsoläge på sina mjölkraskalvar i Hälsingland till en annan ypperlig gård, nämligen en dikobesättning i Västra Götaland. Detta varvas med besök i Danmark tillsammans med danska Seges och inspirerande föredrag kopplat till smittskydd som är årets tema och andra unika erbjudanden inom djurhälsa kopplat till lönsamhet!

Vi på HKScan Agri vill tipsa om detta ypperliga tillfälle att hänga med på denna digitala studieresa!

Här hittar ni länk till anmälan: Nötköttsseminariet 2021 ONLINE – Gård & Djurhälsan (gardochdjurhalsan.se)

Postat den av Sara Samuelsson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.