2020 17/12

Ski in – Korv Out!

SkiStar och Scan inleder samarbete säsongen 2020/21.

Tillsammans gör SkiStar och Scan det nu enklare för alla ”foodiesar” i skidbackarna att fylla på energireserven i vår uppgraderade version av den klassiska korvkiosken. I samarbete med lokala krögare i Åre, Sälen och Vemdalen erbjuds skidåkarna en Korv & Carve-meny med allt från klassiskt enkel korv med bröd att ta med i liften, till street food-inspirerade och mättande korvrätter. Under en annorlunda och coronasäkrad vintersäsong i fjällen så är behovet att kunna äta smittsäkert i backen extra viktigt för alla skidgäster. Samarbetet mellan Scan och SkiStar är ett led i detta arbete. Läs hela pressmeddelandet, klicka här

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan, Scan. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.