2021 11/1

Vinnare Årets Leverantör och Djurtransportör 2020

Årets leverantör är en etablerad utmärkelse bland svenska djuruppfödare och vinnare utses bland HKScans 7 000 olika leverantörer av nöt, gris och lamm. De nominerade leverantörerna har bland annat bedömts utifrån hur de jobbar med att främja djurens naturliga beteenden, att produktionen är flexibel och anpassad efter svensk konsumtion, men också utifrån sin framåtanda och utveckling av gården.

-Med den här utmärkelsen vill vi lyfta fram leverantörer som vi ser har gjort något extra under året som har gått. Vi jobbar nära våra leverantörer och besöker gårdarna frekvent. Det är oerhört givande att få följa deras ambitiösa och många gånger innovativa arbete. Det är tack vare HKScan Agris leverantörer som vi kan erbjuda kött- och charkprodukter från Scan med 100 {c4738f1e3438532479ab2e657e1ce0811c7eea42b5a0a870ca271f2109fe647c} svenskt kött året om, säger Magnus Lindholm, Inköpsdirektör HKScan Sweden.

Även Årets djurtransportör är ett etablerat hedersomnämnande och vinnare utses bland HKScan Agris djurtransportörer. Våra djurtransportörer är en mycket viktig länk mellan HKScan Agri och våra svenska leverantörer av nöt, lamm och gris.

Här är årets framröstade vinnare! Du kan läsa mer om gårdarna och deras produktion samt motiveringarna här: Folder2020

Postat den av Sara Samuelsson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.