2021 15/3

Tips! Hemsidan uppdaterad med kontaktuppgifter till intransportgänget

Som vi tidigare skrivit på bloggen och i utsända brev så börjar nu nästa fas i framtidens djurtransporter – HKScan planerar rutterna och ringer ut och aviserar hämtningarna. Vi inför nya tekniska hjälpmedel och ökar dialogen och optimeringen i värdekedjan. Du som leverantör och transportör är otroligt viktiga för oss i detta arbete. En kort påminnelse och uppdatering följer nedan:

Du gör din slaktanmälan och ändring av slaktanmälan precis som idag till HKScan via internettjänsten https://ext.hkscanagri.se/  eller telefon 0771-500 500. Du gör din anmälan eller justering av anmälan senast tisdagar före aktuell slaktvecka, klockan 12:00 för gris och 24:00 för nöt/lamm.

Om du behöver meddela förhinder för hämtning någon specifik dag, den efterföljande veckan, måste detta meddelas till slaktanmälan senast tisdag före slaktveckan.

-Det kommer att bli vi på HKScan som ringer ut och aviserar hämtningsdag och beräknad hämtningstid.

– Din transportör fortsätter hämta djur som vanligt, men det kan i vissa fall bli en annan transportör. Vi kommer att meddela vem det är som hämtar djuren när vi ringer och meddelar hämtningstid.

– Vid lastning på gård sker djurägarförsäkran med digital signering i en Ipad som chauffören har med sig. Du får ett kvitto på leveransen via sms och epost. Kontrollera gärna att vi har rätt kontaktuppgifter till dig.

– Har du någon fråga eller viktig information som rör hämtning av dina djur så kontaktar du oss.

Kontaktuppgifter till oss finns på https://www.hkscanagri.se/kontakta-oss/
Telefonnummer till Slaktanmälan: 0771–500 500 (menyval 1).
Telefonnummer till Intransportplanering: 0511-251 61 fungerar även under lördag och söndag mellan klockan 13:00–16:00.

E-post: intransportplanering@hkscan.com

Om du har tips eller idéer så hör gärna av dig till din inköpare eller till Emelie Apelberg som jobbar med omläggningen av transportplaneringen. Då når Emelie på emelie.apelberg@hkscan.com.

Stort tack till alla er som är leverantörer till HKScan och som nu också bidrar till utvecklingen av framtidens planering och intransport av slaktdjur!

Magnus Lindholm

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Transport av djur. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.