2021 30/3

Ny smågrisplanerare inom HKScan Sverige

Den 5 april börjar Maria Rodriguez som smågrisplanerare inom HKScan Sverige. Maria har en gedigen kunskap om gris genom både sin utbildning och genom praktisk erfarenhet.  Jag är övertygad om att hon kommer att kunna utveckla vår smågrisplanering till att bli mer långsiktig vilket kommer att innebära en bättre kontroll.

Maria arbetar idag (föräldravikariat) med frågor som rör vår Hampshire genetik.  Denna uppgift kommer hon parallellt att fortsätta med till dess att ordinarie befattningshavare är tillbaka i början av September. Maria kommer att vara stationerad i Kristianstad och nås på:

Direct: 0511-254 84
Mobile: 0732 52 13 62
E-mail: maria.rodriguez@hkscan.com

 

Vi välkomnar Maria till oss på HKScan Sverige.
Magnus Lindholm
Operativ chef HKScan Sverige

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Gris. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.