2021 1/4

Marknadskommentar vecka 14

Lamm
Tack för leveranser till påsk 2021! Tack för att din anmälan har varit korrekt! Vi har sålt slut på allt till påsk. Vi har sparat lite lamm med oss i anmälan så att vi säkert vi säkert kan sälja efter påsken. Vårt sortiment är både uppskattat och eftertraktat hos kund. Notering oförändrad vecka 14.

Nöt
Fortsatt bra drag på vårt nötkött på marknaden. Tack för att den plan som vi kommunicerade för en månad sedan angående noteringshöjning och marknadstillägg lite längre fram har fungerat utmärkt och vi har haft förväntade volymer till våra kunder. 

Vecka 14 till 16 är det marknadstillägg på nöt: äldre nöt +25öre; ungnöt upp till O+ +50öre; ungnöt R- och bättre +75öre. Marknadstillägget gäller endast avtal för leveranser kopplade mot HKScans notering.

Gris
Normal efterfrågan för årstiden och vi följer våra lagda planer. Nu hoppas vi på vårsol och värme så att grillsäsongen drar igång på allvar! Noteringen oförändrad vecka 14.

Glad Påsk
Besök gärna Scans hemsida och ta del av matinspiration nu till påsk, klicka här

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.