2021 19/4

En av våra duktiga inköpare av djur kommer att vara föräldraledig och vi söker nu en vikarie till sydöstra Småland

HKScan Agri växer och vi söker nu en vikarie då en av våra inköpare kommer att vara föräldraledig från sommaren 2021 och stora delar av 2022. Arbetet innebär ett självständigt och omväxlande arbete som inköpare av nöt, gris och lamm. Du bor troligen i Småland med omnejd där du har god lokalkännedom.

Du ansvarar för inköp av slaktdjur, alla djurslagen, samt förmedling av livdjur. I arbetet ingår besök både hos befintliga och potentiella leverantörer. Du arbetar via telefon, men framförallt genom personliga besök ute hos våra leverantörer. Aktiviteter och information inom organisationen och till våra leverantörer är en del av dina arbetsuppgifter samt att du tecknar avtal och genomför marknadsaktiviteter mot företagets uppsatta mål.

Du kommer att ingå i ett team med 12 duktiga kollegor. Du arbetar både operativt och strategiskt i nära dialog med din chef. Du kommer att få arbeta över ett större geografiskt område, där resor är en naturlig del av arbetet.

Huvudsakliga ansvarsområden:  

  • Inköp av slaktdjur och förmedling av livdjur
  • Vårda våra goda relationer med våra leverantörer
  • Uppsöka potentiella leverantörer
  • Vara en ambassadör för HKScan och vår djuromsorg
  •  Representera HKScan och Agri vid mässor och dylikt.

Start enligt överenskommelse och vikariatet pågår under 2022 med möjlighet till förlängning.  

Det här förväntar vi oss av dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller väldigt god branschkännedom. Det är meriterande om du har utbildningsbakgrund som lantmästare, agronom eller dylikt. Vi förutsätter att du har god social kompetens, är tillitsfull och lyhörd och därmed har förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du är målmedveten, resultatorienterad och initiativkraftig. Du trivs med att arbeta självständigt och är drivande vad gäller förändringsarbete och utvecklingsarbete i organisationen.
Vad du kan förvänta dig av oss
Vi är en organisation som sätter medarbetarna i centrum. Det betyder att vi tror att vi presterar bäst när vi samarbetar med varandra. Våra chefer vet att de inte kan allt; vi lär oss tillsammans och växer tillsammans. Att arbeta på HKScan passar dig som vill ha utmaningar och som inte är rädd för att utmana. Vi arbetar utifrån värdeorden INSPIRE, LEAD, CARE och DELIVER.  

Rapportering och placering
Du rapporterar till Inköpschef nöt/Purchaser Manager, HKScan Agri.Du kommer att ha möjlighet att ha ett kontor i anslutning till vår anläggning i Linköping.

Vill du veta mer?
Kontakta Jakob Danielsson, Inköpschef nöt, 018-167577, jakob.danielsson@hkscan.com.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Lögdberg, HR-chef, 013-234543, camilla.logdberg@hkscan.com.

Fackliga kontaktpersoner är Eva Johansson, Unionen, 044-19 42 14.

Urvalet kommer att ske löpande så vänligen så snart du har möjlighet.

Varmt välkommen med Din ansökan där du motiverar varför just du passar till tjänsten som Inköpare, senast den 6e maj. Du lägger in ansökan via vår hemsida, klicka här  

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan Agri och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.