2021 19/10

Intresseanmälan studieresa England!

Intresseanmälan för resa till England om Alka och Homendry utfodring

HKScan tillsammans med FiveAlka LTD bjuder härmed in till studieresa till England 22-24/11 för se  och lära hur Engelsmännen använder Alkaliska fodermedel i sin produktion. HKScan säljer sedan 3 år Homendry, ett medel som ökar effektiviteten i utfodringen och leder bättre djurhälsa.

Vi kommer att besöka flertalet större mjölk och köttgårdar och universitet under 2 dagar samt foderfabriker som använder sig av detta system för att effektivisera och göra sina fodermedel effektivare, hälsosammare och billigare.

Resans pris är beroende på antal resenärer men kommer att inkludera mat och hotell i 2 nätter plus flyg. För att kunna ge våra leverantörer ett bra pris för resan och om intresse finns ber vi om intresseanmälan till Robert Nilsson senast 25/10 på mail: robert.nilsson@hkscan.com.

Deltagande i resan förutsätter vaccinering mot covid 19 med medföljande vaccinintyg.

Resan anordnas för HKScans leverantörer och i mån av plats kan andra intresserade få resa med.

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Foder, HKScan Agri, Nöt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.