2021 19/11

Marknadskommentar vecka 47

Gris
Små förändringar på marknaden. Nu påbörjas vår lagda jul- nyårsplan för slakt och styckning. Stort tack till bidragande gårdar som gör detta möjligt. Notering oförändrad vecka 47.

Nöt
Bättre fart i marknaden än tidigare under hösten vilket är positivt. Kom ihåg att planera din slakt för kvartal 1 år 2022. Vi har fortsatt hög takt på affärer i vår livdjursförmedling – hör av dig om du har djur att sälja eller saknar djur i ditt stall. Notering oförändrad vecka 47.

Lamm
Fortsatt stabil efterfrågan och försäljning på lamm. Vi behöver fler lamm i anmälan i december och början av januari – kontakta din inköpare eller ring till slaktanmälan. Vi behöver KRAV-lamm vecka 1 – kan du nyanmäla eller flytta din anmälan dit? Kontakta oss då, tack på förhand. Vi tar nu in planeringsanmälan för vecka 3 tom vecka 15 dvs inkl påsk år 2022, senast den 3 december behöver vi din anmälan. Notering oförändrad vecka 47.

VI har fortfarande köpare av vinterlamm!

HKScan Unga Köttbönder
Vi avslutar med en bild från deltagande leverantörer i HKScans program Unga Köttbönder som hade 2-dagars träff i Linköping förra veckan. Varmt tack för ert fantastiska engagemang! Vi ses till våren igen!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.