2022 17/1

Vi söker en Inköpare av djur till Östra Småland

HKScan Agri söker en ny medarbetare till vår region i östra Småland vilket innebär att du jobbar från söder om Kalmar upp till Gamleby med omnejd. Arbetet innebär ett självständigt och omväxlande arbete som inköpare av nöt, gris och lamm. Du bor i regionen där du har god lokalkännedom.

Du ansvarar för inköp av slaktdjur, alla djurslagen, samt förmedling av livdjur. I arbetet ingår besök både hos befintliga och potentiella leverantörer. Du arbetar via telefon, men framförallt genom personliga besök ute hos våra leverantörer. Aktiviteter och information inom organisationen och till våra leverantörer är en del av dina arbetsuppgifter samt att du tecknar avtal och genomför marknadsaktiviteter mot företagets uppsatta mål.

Du kommer att ingå i ett team med 14 duktiga kollegor. Du arbetar både operativt och strategiskt i nära dialog med din chef. Du kommer att få arbeta över ett större geografiskt område, där resor är en naturlig del av arbetet.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Inköp av slaktdjur och förmedling av livdjur
  • Vårda våra goda relationer med våra leverantörer
  • Uppsöka potentiella leverantörer
  • Vara en ambassadör för HKScan och vår djuromsorg

Representera HKScan och Agri vid mässor och dylikt

Det här förväntar vi oss av dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller väldigt god branschkännedom. För att du ska få en god arbetsmiljö och undvika alltför mycket resande är det viktigt att du bor i eller i anslutning till regionen.

 Det är meriterande om du har utbildningsbakgrund som lantmästare, agronom eller dylikt. Vi förutsätter att du har god social kompetens, är tillitsfull och lyhörd och därmed har förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du är målmedveten, resultatorienterad och initiativkraftig. Du trivs med att arbeta självständigt och är drivande vad gäller förändringsarbete och utvecklingsarbete i organisationen.

Vad du kan förvänta dig av oss

Vi är en organisation som sätter medarbetarna i centrum. Det betyder att vi tror att vi presterar bäst när vi samarbetar med varandra. Våra chefer vet att de inte kan allt; vi lär oss tillsammans och växer tillsammans. Att arbeta på HKScan passar dig som vill ha utmaningar och som inte är rädd för att utmana.

Rapportering och placering

Du rapporterar till Inköpschef nöt/Purchaser Manager, HKScan Agri.

Du kommer att ha möjlighet att ha ett kontor i anslutning till vår anläggning i Linköping eller i Kristianstad. 

Vill du veta mer?

Kontakta Jakob Danielsson, Inköpschef nöt, 018-167577, jakob.danielsson@hkscan.com

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Lögdberg, HR-chef, 013-234543, camilla.logdberg@hkscan.com.

Fackliga kontaktpersoner är Eva Johansson, Unionen, 044-19 42 14.

Varmt välkommen med Din ansökan där du motiverar varför just du passar till tjänsten som Inköpare, senast den 30 januari. 
Du lägger in ansökan via vår hemsida https://www.hkscan.com/en/careers/Open-Positions/.

Detta är vi 

För oss får bara det bästa hamna på gaffeln. Det betyder att vi strävar efter att erbjuda välsmakande produkter med hög kvalitet som framställts på ett hållbart och ansvarsfullt sätt i enlighet med vårt nordiska arv. Som en del av vår familj med över 7 000 medarbetare från skilda bakgrunder kan du vara med och omsätta den här visionen till verklighet med hjälp av vår strategi Inspire, Lead, Care och Deliver. Vi tror att karriärmöjligheter, yrkesmässig utveckling, innovation och samarbete är sådant som skapar ett gott och dynamiskt arbetsklimat. Vi går i bräschen genom att se till att vår verksamhet har en positiv inverkan på samhället och miljön. Eftersom vår värdekedja sträcker sig från gård till gaffel kan vi erbjuda en stor yrkesmässig bredd, från etiska djurinköp till innovativ marknadsföring. Med fokus på våra medarbetares karriärutveckling, deras säkerhet och hälsa ger vi dig utmaningen att se till att bara det bästa hamnar på gaffeln. 

At HKScan, we make life tastier – today and tomorrow. Our strategic target is to grow into a versatile food company. Our responsibly produced, delicious products are part of consumers’ varied food moments – both every day and on special occasions. We have some 7,000 HKScan professionals applying more than 100 years of experience to make locally produced food. For us at HKScan, responsibility means continuous improvements and concrete actions throughout the food chain. As part of our Zero Carbon programme, we are targeting a carbon-neutral food chain from farms to consumers by the end of 2040. Our home markets cover Finland, Sweden, the Baltics and Denmark. Our strong product brands include HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® and Rose™. Through our strategic partnerships, we are also known for Kivikylän®, Tamminen® and Boltsi® brands. HKScan is a publicly listed company, and in 2020, our net sales totalled nearly EUR 1.8 billion.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan Agri. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.