2022 16/5

HKScan Rådgivningsbrev Nöt maj 2022

Kriget i Ukraina fortgår tyvärr med oförminskad styrka och oavsett om det slutar i närtid eller inte så kommer fodersidan troligtvis vara utsatt för tillgångssvackor på foderkomponenter och priserna på fodermedel variera kraftigt beroende på vilka nyheter som kablas ut i media. Dessa båda faktorer kan påverka enskilda företag kraftigt och påverka lönsamhet och produktion på ett negativt sätt. Det är redan dags att tänka på foderstrategi inför säsongen 22/23, det som kan konstateras är att inget kommer att vara billigt, men att säkerställa tillgång på foder blir det överordnade för varje företag som vill vara med i matchen. Innan jag går in på hur ni kan öka värdet på ert hemmaproducerade foder skall jag ta er med på en kort omvärldssituation och analys. Missa inte att ta del av erbjudande om Home n´Dry i bifogad bilaga sist i denna blogg!!//Robban, Rådgivare HKScan telefon 013-23 45 41.

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Foder, Nöt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.