2022 20/6

Podcast – Allt du velat veta på 5 minuter

Under de närmaste 5 veckorna sätter vi fokus på flera viktiga aspekter som ingår i vårt hållbarhetsarbete som livsmedelsföretag. Första avsittet har det högaktuella temat ”Kött & Klimat” och medverkar gör Sara Samuelsson, projektledare för Gårdsinitiativet. Avsnitt två där vi får höra om Halla Gård och framtidens jorbruk tillsammans med Anders Gunnarsson är också publicerat. I resterande tre avsnitt kommer vi bland annat att prata om det svenska djurskyddet, framtidens mat och svensk livsmedelsförsörjning. Lyssnar gör du här:

Avsnitt 1: 5 minuter om kött och klimat med Sara Samuelsson | Allt du velat veta on Acast

Avsnitt 2: 5 minuter om framtidens jordbruk | Allt du velat veta on Acast

Postat den av Sara Samuelsson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.