2022 10/8

Vad vägde grisen?

Rätt vikt på grisen! Tack alla ni trevliga leverantörer som besökte vår monter på Borgeby. Vi värdesätter samtalen med er och att kunna träffa er på en så bra mässa som årets Borgeby Fältdagar är viktigt för oss.

Tack alla ni 572 st personer som gissade vikten på vår fina ”Hampshiregalt”. Grisen vägde 22,6 kg. Vi har dragit 10 vinnare som gissade väldigt nära rätt vikt och som kommer få sitt pris hemskickat med post!

Hans Jochen Nissen
Ingrid Mauritzon-Olsson
Jacob Persson
Carl Gustaf Fransson
Hans Jansson
Christina Nilsson
Michael Dahlberg
Sanna Persson
Rasmus Bomsjö
Anna-Karin Aaby-Ericsson

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan Agri, Kommunikation och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.