2022 22/8

HKScan digital leverantörsträff – Save the date

Samtliga djurleverantörer till HKScan hälsas välkomna att delta på ett digitalt leverantörsmöte i september. Mötet håller på i lite drygt en timme och vi kommer bland annat prata om HKScans resultat under första halvåret 2022 och en aktuell rapport om respektive djurslag. Det kommer också finnas tid för övriga frågor. Mer detaljerat program kommer längre fram.

Mötestider att välja mellan:
6 september kl. 13:30 – 15:00
12 september kl. 10:00 – 11:30
26 september kl. 10:00 – 11:30 samt kl. 19.00 – 20.30

Skicka ett mail för anmälan till sara.samuelsson@hkscan.com med namn, e-postadress, leverantörsnummer och vilket mötesdatum samt mötestid du vill delta på. Dagen innan mötet skickar Sara ut ett bekräftelsemail med länk och telefonnummer så du kan ansluta dig. Alla fyra mötestillfällen innehåller samma information.

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.