2022 30/10

Medaljregn på Chark-SM 2022!

Under gårdagen gick Chark-SM av stapeln och årets upplaga blev inget annat än en riktigt succé för oss på HKScan! Svensk Mästar-titel för inte mindre än tre av våra produkter, åtta guldmedaljer, samt sju silver- och bronsmedaljer! Stort grattis till alla inblandade som jobbat med dessa fina produkter!

Chark-SM äger normalt sett rum vartannat år, men på grund av pandemin har eventet fått skjutas fram två gånger. Efter lång väntan var det äntligen dags igen att samla branschen och på nytt utse de bästa svensktillverkade produkterna som går att finna ute i landets charkdiskar. I år hade över 750 produkter skickats in för att vara med och tävla i 18 olika produktklasser där fokus ligger på kvalitet. Produkternas kvalitet bedöms enligt tydliga kriterier och av en kunnig domarpanel. 

HKScan blev en av kvällens stora vinnare med hela tre vinster i högsta klassen ”Svenska Mästare”. Utöver det kammade HKScan hem åtta guldmedaljer, sju silver och sju brons.

Värt att lyfta fram lite särskilt är att vi blev svenska mästare inom just nya produkter; Scans cheddarburgare, Pärssons Halmstadssalami och Scans Vego middagskorv. Det här är något vi ska vara extra stolta över då det visar att vi är ett företag som verkligen är duktiga på produktutveckling!

SM i styckning
Förutom tävlingarna inom varje produktkategori avgjordes även SM i styckning. Som vi rapporterade om under gårdagen tävlade här Tonny Sjöstrand för HKScan. Även om segern gick till Mårtenssons Partiaffär är vi mycket stolta över Tonnys fantastiskt starka insats.

Ett stort tack och grattis till alla er som bidrar till fina produkter och framgångar!

HKScans medaljregn!

Svenska mästare
Cheddarburgare
Halmstadssalami
Vego Middagskorv  

Guldmedalj
Korvmakarna Delifalukorv
Delikatessköttbullar
Våra Bästa Köttbullar
Källarrökt Baconsida
Bresaola
Tryffelsalami
Korvmakarna Färskkorv Kabanoss
Korvmakarna Färsskorv Kolbasz

Silvermedalj
Falukorv 800g
Hamburgare med Högrev
Korvmakarna Deliprinskorv
Korvmakarna Franska örter
Korvmakarna Deligrillkorv smal
Fänkålssalami
Ugnsbakad leverpastej

Bronsmedalj
Korvmakarna Jägarfalukorv
Kyckling Fajita
Korvmakarna Frukostkorv
Eko Bacon
Korvmakarna Färskkorv Chorizo
Vegobullar
Vegokorv

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Pärsons, Produkter, Scan. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.