2023 27/4

Rock in – Korv out! Scan mättar hungriga fans på Skandinaviens största rockfestival

2023-04-26

2022-06-10 0162

För andra året i rad är Scan på plats på Sweden Rock och erbjuder festivalbesökarna sommarens grymmaste korvmeny med klassiska hits som ”(Don’t fear) the Grillkorv”, ”Kokt in the water” och ”Run to the grills”. Självklart med 100% svenskt kött.

Scans korvkoncept ”Korv & Bread” inleder nu sin tredje sommarsäsong med korvhubbar som erbjuder snabba och goda korvrätter när man som bäst behöver det i Sommar-Sverige. Korv & Bread kommer att finnas på plats i Åre och Sälen och på populära sommarplatser som Kolmården, Skara Sommarland och Furuvik samt även under tennisveckan i Båstad.

För andra året i rad får även festivalbesökarna på Skandinaviens största rockfestival, Sweden Rock, möjligheten att fylla på energiförrådet från sommarens grymmaste korvmeny från 2 korvhubbar inne på festivalområdet och en på det nya campingområdet. Välj mellan

  • Run to the Grills
  • Vego be thy Korv
  • (Don’t fear) the Grillkorv
  • Kokt in the Water
  • Pour some Ketchup on me

”Vi ser verkligen fram emot att få träffa alla härliga festivalbesökare och bjuda dem på ett riktigt gott och bra mål mat under festivalen. Rock in – Korv out!” säger Camilla Zander, Marketing manager på HKScan Foodservice.

Förutom korvhubbarna finns även lufttorkade charkuterier och köttdetaljer från Scan på utvalda restauranger på festivalområdet. Och Scans lillebror Bullens, som fyller 70 i år, erbjuder korv från sina mobila korvvagnar.

Hoppas vi ses 7-10 juni i Norje utanför Sölvesborg, Blekinge!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Produkter, Scan. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.