2023 3/11

Lägesuppdatering Linköping

Som vi tidigare informerat om så har vi stött på utmaningar i samband med uppstarten efter ombyggnation av nötslakten i Linköping. Vi är medvetna om att det orsakat problem för vissa av våra leverantörer och beklagar verkligen detta.

Ombyggnationen görs för att bland annat utöka slaktkapaciteten och förbättra djuromsorgen ytterligare och utförs i tre steg, för att kunna säkerställa en kontinuerlig service till dig som leverantör. Fas ett är nu avslutad men uppstarten har alltså inte gått helt enligt plan.

Tillsammans med teamet i Linköping har vi jobbat intensivt för att lösa de utmaningar som uppstått under veckan. Vi närmar oss full kapacitet, men även under nästa vecka kommer verksamheten att vara något begränsad. För att komma ikapp har vi även satt in extra slakt imorgon lördag.

Återigen, vi beklagar de problem som uppstått och hoppas på förståelse för att vi gör vårt yttersta för att lösa situationen så snabbt vi kan.

Postat den av Charlotta Abrahamsson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till "Lägesuppdatering Linköping"