2023 16/11

Dags att rösta på Årets Leverantör!

Nu har det åter blivit dags att uppmärksamma några av er leverantörer lite extra för det de fina insatser och arbetet som ni gör. Kriterier för att bli nominerad är: djuröga, professionell affärspartner, framåtanda och nytänk, flexibilitet samt hög och god leverans enligt kundernas behov.

Var med och rösta på vem eller vilka du tycker ska utses till Årets Leverantör. På länken här nedanför hittar du alla de nominerade och en beskrivning av deras respektive verksamheter. Röstar gör du på samma ställe. Fyller du i namn och adress är du också med i en utlottning av fina varucheckar från Scan.

Läs om de nominerade och rösta här!

Postat den av Charrlotta Abrahamsson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *