2023 20/11

Nu höjer vi servicenivån i vår inköpsorganisation ytterligare

Nu har vi tagit nästa steg i utvecklingen av HKScans djurinköpsorganisation. För dig som leverantör till oss innebär det framför allt en utökad servicenivå – målet är att vi ska bli en ännu bättre partner till dig genom ökad specialisering, flexibilitet och tillgänglighet.

Vi delar upp vår inköpskår baserat på djurslag – Gris/Lamm eller Nöt. Konkret innebär det att din inköpare i högre grad än tidigare får en tydligare specialistinriktning på just ditt djurslag. Förändringen gör det möjligt för din inköpare att ta ett bredare ansvar över hela flödet och öka sin tillgänglighet och servicenivå i alla frågor som rör dina djur och din affär. Vi kan helt enkelt erbjuda dig en riktigt bra stödfunktion och vara ett bollplank för just din verksamhet!

I en del fall innebär förändringen att du kommer att få en ny inköpare, i andra att du behåller samma kontakt som tidigare. Här nedan hittar du länkar till information om vilka inköpare som bemannar vilka regionala områden för vilket djurslag:

Gris

Nöt

Lamm

Utöver detta gör vi också anpassningar av övriga delar av djurinköpsorganisationen som gör det möjligt för oss att jobba mer effektivt med bland annat affärsutveckling, djuromsorgs- och hållbarhetsfrågor. Allt detta sammantaget skapar goda förutsättningar för ett långsiktigt och framgångsrikt partnerskap med dig som leverantör. 

Postat den av Charlotta Abrahamsson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.